ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

cosmote icon698 58 47 922

Vodafone icon694 92 72 578

Wind icon693 18 25 225

ή καλέστε στο 215 21 58 500

X
X
Διονύσης Σχοινάς

Διονύσης Σχοινάς

Διονύσης Σχοινάς

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

ή καλέστε στο 215 21 58 500

Διονύσης Σχοινάς | 4711

Ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου του 1969 και από την ηλικία των 15 χρονών του άρχισε να τραγουδά σ’ επαγγελματικό επίπεδο.

Ένα χρόνο αργότερα, σπουδάζει ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, όπως: Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Αντύπα, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρη Κοντολάζο, Αντώνη Βαρδή, Ελένη Δήμου, Λευτέρη Πανταζή…

Σε ηλικία 25 χρονών κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, “Πρώτη αγάπη”, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Δυο χρονιά αργότερα κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Σ’αγαπώ”, με τραγούδια γνωστών δημιουργών.

Το Καλοκαίρι του 1997 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ “Δημόσια συγγνώμη”, που υπογραφεί – τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά – ο Γιάννης Καραλής.

Τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Τι σου ζήτησα”, με τη συνεργασία των Γιώργου θεοφάνους και Εύης Δρούτσα.

Το 2000 κυκλοφορεί το “Μου ταιριάζεις”, ένα μίνι άλμπουμ, που αποτελείται από πέντε νέα τραγούδια που υπογραφεί ο Φοίβος.

Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφορεί το single ”Δε θα με ξεχνάς”.

Το 2002 κυκλοφορεί το διπλό cd ”Τα απολύτως απαραίτητα” με το ομώνυμο κομμάτι να ξεχωρίζει…!

Το 2003 κυκλοφορεί το cd ”Μια γυναίκα μπορεί”, ένα άλμπουμ που περιέχει διασκευές από γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Ξεχώρισε η διασκευή του τραγουδιού ”Εξαρτάται”…!

Το 2004 κυκλοφορεί ένα ακόμα άλμπουμ με τίτλο ”Πάλι εδώ”.

Σημείωσε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία το τραγούδι ”Δεν σε ξεπέρασα ποτέ”.

2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί το άλμπουμ ”Δε μεγαλώνω” από το οποίο ξεχωρίζει το τραγούδι ”Είμαι ακόμα παιδί” που είναι ντουέτο με τον γιό του, Δημήτρη!

Το 2008 μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο κάνει το όνειρό του πραγματικότητα δημιουργώντας την δική του μουσική εταιρεία ” FRIENDS MUSIC FACTORY”…!

Το 2009 κυκλοφορεί νέο άλμπουμ πλέον από την δική του δισκογραφική εταιρεία με τίτλο ” Υ.Γ ΣΑΓΑΠΩ”.

Το 2010-2011 πραγματοποιεί live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη και περισσότερο στην Αθήνα.

Το 2013 επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι καλοκαιρινό με τίτλο “Μύκονος”, σε μια συνεργασία με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Το 2014 είναι μια χρονιά εξαιρετικά καλή για το Διονύση Σχοινά. Τον Απρίλιο κυκλοφορεί το “Ομορφαίνεις τη ζωή μου” κι εγκαινιάζει και πάλι τη συνεργασία του με το Φοίβο με ένα τραγούδι που πραγματικά… “ομόρφυνε τη ζωή μας” και έφτασε στις πρώτες θέσεις των charts, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο views στου Youtube.

Παράλληλα, εμφανίζεται τον Ιούνιο και στα Mad Video Music Awards 2014 μαζί με τους REC και τη Φανή Αβραμίδου, ερμηνεύοντας μια διασκευή του “Τι τρελά μου ζητάς”, αποτελώντας μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς.

 

Δισκογραφία:

(1994) Πρώτη αγάπη

(1995) Σ΄αγαπώ

(1997) Δημόσια συγνώμη

(1998) Τι σου ζήτησα

(2000) Μου ταιριάζεις

(2001) Δεν θα με ξεχνάς

(2001) Τα απολύτως απαραίτητα

(2003) Μια γυναίκα μπορεί

(2003) Τα Καλύτερα

(2004) Πάλι εδώ

(2006) Είμαι παιδί ακόμα

(2009) Υ.Γ. Σ΄αγαπώ

EMAIL FACEBOOK

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com