ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

cosmote icon698 58 47 922

Vodafone icon694 92 72 578

Wind icon693 18 25 225

ή καλέστε στο 215 21 58 500

X
X
Πάολα

Πάολα

Πάολα

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

ή καλέστε στο 215 21 58 500

Πάολα | Κέντρο Αθηνών

Η Πάολα Φωκά γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1985 και είναι καρκίνος.

Γενέτειρα πόλη της είναι η Συκιά Χαλκιδικής και μεγάλωσε εκεί. Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και πολύ νέα άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της , να γίνει τραγουδίστρια.

Φυσικά, επηρεάστηκε και από τους γονείς της, Αλέξανδρο και Μαρία. Και οι δύο τραγουδούσαν επαγγελματικά όταν ήταν νέοι και μάλιστα, εκείνη την εποχή γνωρίστηκαν , παντρεύτηκαν και απέκτησαν την Πάολα και τον αδερφό της τον Περικλή. Και η ίδια η Πάολα έχει ήδη αποκτήσει την δική της οικογένεια, παρόλο που είναι ακόμα πάρα πολύ νέα. Όταν ήταν μόλις 17 ετών, παντρεύτηκε και απέκτησε μία κόρη, την Παολίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση ενός παιδιού δεν εμπόδισαν την Πάολα από το να δουλέψει πάνω στο τραγούδι που πάντα αγαπούσε και να καταξιωθεί στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Διαθέτει εμφάνιση που κόβει τη ανάσα και φωνή γνήσια λαϊκή που ξεχωρίζει. Η επικοινωνία της με το κοινό είναι μοναδική και καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Όταν ήταν μόνο 18 ετών η Πάολα υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία. Ακολούθησαν επιτυχημένες συνεργασίες και εμφανίσεις στα μπουζούκια και στα 19 της χρόνια ήταν ήδη η πρωταγωνίστρια στο πιο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης , τα «Μαμούνια». Μαζί με άλλους νέους καλλιτέχνες το ξεσήκωνε το κοινό και ο κόσμος την αγάπησε. Ο δρόμος προς την επιτυχία είχε ξεκινήσει για την Πάολα με προσεγμένα και σταθερά βήματα.

Το 2005 η Πάολα κυκλοφόρησε το πρώτο της Άλμπουμ που είχε τον τίτλο «Αθόρυβα». Τότε ήταν που η τραγουδίστρια αποφάσισε να φύγει από την αγαπημένη της πόλη, τη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της. Η απόφαση ήταν δύσκολη καθώς θα έπρεπε να αφήσει την οικογένειά της και ένα θερμό κοινό που την είχε αγκαλιάσει. Τελικά ο Σταμάτης Γονίδης κατάφερε να την πείσει. Πίστευε πολύ στο ταλέντο της και συνεργάστηκε μαζί της στο μαγαζί που εμφανιζόταν στην Αθήνα. Έτσι η Πάολα άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστή , οι θαυμαστές της αυξάνονταν συνεχώς και τα τραγούδια της αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Αίσθηση προκάλεσε σε αυτά τα πρώτα της βήματα το τραγούδι με τίτλο «Είσαι τρελός», από τον πρώτο της δίσκο που περιείχε συνολικά δώδεκα τραγούδια σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Οι επιτυχίες για την Πάολα συνεχίστηκαν. Το 2007 ηχογράφησε με τον Σώτη Βολάνη το ντουέτο με τίτλο «Παππούς και γιαγιά» που έγινε μεγάλο σουξέ. Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε ο επόμενος ολοκαίνουριος δίσκος της με τίτλο «Περάσαμε με κόκκινο». Ακολούθησαν μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες με πιο πρόσφατη το τραγούδι «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω», ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η Πάολα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στην πίστα, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ. ά. Και έχει πάρει πλέον τα εύσημα στην νυχτερινή διασκέδαση.

Εμφανίσεις – Συνεργασίες

Χειμώνας 2005, με Σταμάτη Γονίδη στο Φρατζέλικο, Αθήνα

Χειμώνας 2005, με Χρήστο Μενιδιάτη στο Φρατζέλικο, Αθήνα

Χειμώνας 2005, με Αντύπα στο Φρατζέλικο, Αθήνα

Χειμώνας 2006, στα Μαμούνια, Θεσσαλονίκη

Χειμώνας 2007, με Αντύπα στα Αστέρια, Αθήνα

Χειμώνας 2007, με Βαλάντη στα Μαμούνια, Θεσσαλονίκη

Χειμώνας 2008, με Στέλιο Ρόκκο στα Άστρα, Θεσσαλονίκη

Χειμώνας 2008, με Στέλιο Ρόκκο στο Φρατζέλικο, Αθήνα

Χειμώνας 2009, με Διονύση Μακρή, Χριστίνα Κολέτσα και Χρήστο Κυπριανίδη στο Romeo και στο Fix

Χειμώνας 2010, με Στέλιο Ρόκκο στη Πύλη Αξιού, Θεσσαλονίκη

Χειμώνας 2010, με Χρήστο Χολίδη στο Teatro, Αθήνα και με Μαζωνάκη στο Βοτανικό, Θεσσαλονίκη

Καλοκαίρι 2011, με Νίνο και Νίκο Οικονομόπουλο στο Θέα, Αθήνα

Χειμώνας 2011, με Νίνο και Ιωακείμ Φωκά στο Fix, Αθήνα και με Γιώργο Παπαδόπουλο και Κώστα Μαρτάκη, Θεσσαλονίκη

Άνοιξη 2012, με την Πέγκυ Ζήνα στο Θέα, Αθήνα

Χειμώνας 2012, με Καρρά και Παντελίδη

Χειμώνας 2013, με Παντελίδη, Stan και Τάμτα στο Teatro, Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιού

Καλοκαίρι 2014, με Γιώργο Μαζωνάκη στο Fantasia Live, Αθήνα και αργότερα καλοκαιρινή περιοδεία

Χειμώνας 2014, με Γιώργο Μαζωνάκη και Παντελή Παντελίδη στο Teatro, Αθήνα

Καλοκαίρι 2015, με Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό στην Πύλη Αξιού, Θεσσαλονίκη

Δισκογραφία

Αθόρυβα (2005)

Περάσαμε με κόκκινο (2008)

Γίνε Μαζί Μου Ένα (2012)

Μετά Τα Μεσάνυχτα (2013)

Η Μόνη Αλήθεια (2013)

Κρύβω αλητεία (2015)

EMAIL FACEBOOK

Σχετικά Άρθρα

12 Ιουλ 2017

Η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records για το “κόψιμο” της Πάολα από τα Mad VMA 2017!

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Πάολα στη φετινή απονομή βραβείων Mad. Ο λόγος δεν είναι εντυπωσιακή της παρουσία τόσο στο live act όσο και στην απονομή του βραβείουν “Γυναίκα καλλιτέχνης” αλλά στο ότι όλες οι εμφανίσεις της “κόπηκαν” από την τηλεοπτική μετάδοση της Κυριακής 9 Ιουλίου. (Περισσότερα εδώ)

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, Panik Records σήμερα 11 Ιουλίου εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση για το περιστατικό! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

06 Ιουλ 2017

Η Πάολα υποδέχεται το Στέλιο Ρόκκο στο Stage Live της Θεσσαλονίκης από 15/9!

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται μαζί στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο!

Η πιο εναλλακτική λαική καλλιτέχνης της γενιάς της Πάολα, υποδέχεται τον εκρηκτικό performer Στέλιο Ρόκκο σε μια μουσική συνύπαρξη που θα σας καθηλώσει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

02 Φεβ 2017

Σάκης Ρουβάς – Πάολα | Παράταση εμφανίσεων για 1 ακόμα μήνα στο Κέντρο Αθηνών!

Παράταση Εμφανίσεων για Σάκη Ρουβά και Πάολα μαζί με την Τάμτα ολοκληρώνοντας τις sold out εμφανίσεις τους στο Κέντρο Αθηνών το Σάββατο 11 Μαρτίου, συμπληρώνοντας 6 μήνες επιτυχίας!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα με την Τάμτα μονοπωλούν τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με το κοινό να κατακλύζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Κέντρο Αθηνών, με αποτέλεσμα την παράταση των εμφανίσεων τους για 1 ακόμα μήνα, μέχρι και το Σάββατο 11 Μαρτίου! Από τον Οκτώβριο και την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα, το Κέντρο Αθηνών αποτελεί το talk of the town φιλοξενώντας το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome, το οποίο θα συνεχίσει να ξεσηκώνει το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο συμπληρώνοντας 6 μήνες sold out εμφανίσεων έως και τις 11 Μαρτίου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

19 Ιαν 2017

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στο Κέντρο Αθηνών!

Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα με την Τάμτα μετά από 5 μήνες sold out εμφανίσεων και αποθέωσης στην Αθήνα μονοπωλώντας τη νυχτερινή διασκέδαση από τον Οκτώβριο ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

04 Νοε 2016

Η Πάολα στο «Όλα Ξεκόλλα»: “Δεν ήμουν έτοιμη να γυρίσω, το έκανα για τους συνεργάτες μου”

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξής της.

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της το τελευταίο διάστημα έδωσε η Πάολα στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη “Όλα Ξεκόλλα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com